Home

Solrif maakt van zonnepanelen dakbedekking.

Solrif dakbedekking, ook te zien op RTL4 bij Ons huis verdient het. Klik hier voor aflevering 1 en hier voor aflevering 2

Vanaf uw idee of schets, tot oplevering van de installatie of het project. Kortom het eindresultaat, uw wensen / doelen staan centraal.

Samen met diverse fabrikanten van zonnepanelen (o.a. Axitec, Bisol, Calyxo, SunPower) bieden wij een uniek systeem wat van zonnepanelen dakbedekking maakt.

Solrif, u heeft dus geen dakpannen of andere dakbedekking nodig en kunt dit systeem goed combineren met Velux dakramen en diverse fabrikanten zonneboilers.

Klik hier voor actuele foto's van het project bij "Ons huis verdient het".

De nieuwe X21 serie, met 25 jaar combinatiegarantie.

Door de garantie van energie met product te combineren, elimineren wij alle zorgen over het verschil tussen een productiefout en de elektriciteitsproductie. Wij geven u één gecombineerde garantie, zonder kleine lettertjes. Als er zich ooit een probleem zou voordoen met uw zonnepanelen, neemt u gewoon contact op met SunPower.

Een uitmuntende basis voor uw investering in (SunPower) zonne-energie.

De Energiebespaarlening brengt energiezuinig wonen binnen handbereik, kijk hier voor meer informatie.

 

Zonnepanelen op uw dak of als "gewone" dakbedekking

 

 

Official partner:

E-carport voor electrisch vervoer

Klik hier voor de vergunningsinformatie, voor aan of bij uw woning.

 

Het verhogen van uw (woon)leefcomfort middels het gebruik van zonlicht, dat is wat wij realiseren.

Vanaf uw idee of schets, tot oplevering van de installatie of het project. Kortom het eindresultaat, uw wensen/doel staan centraal.
U denkt aan zonnepanelen, een zonneboiler of een nieuwe (HR)cvketel? Wij zijn niet leverancier gebonden en kunnen u dus ook uw speciale wensen realiseren. Om een zo optimaal mogelijk eindresultaat te realiseren, komen wij graag uw huidige (uitgangs)situatie opnemen.

Tijdens deze opname kunnen wij in het gesprek uw ideeën en/of wensen inventariseren en gezamenlijk toetsen op een aantal zaken: zoals het budget, technische haalbaarheid en dergelijke.
Zo staat u aan het 'roer' en kunt u bijsturen indien dat gewenst is.

Deze aanpak is, voor u als eindgebruiker, de meest inzichtelijke en u behoudt zo de regie in uw project.

You are here: Home