The World’s Standard for Solar™

SunPower is al meer dan een kwarteeuw de leider in de revolutie van de zonne-energiesector. Wij ontwikkelen, maken en leveren zonnetechnologie. Wij leggen de lat hoger. Wij laten records sneuvelen. Wij veranderen ook de manier waarop de wereld omgaat met energieverbruik. Dat is ook de reden waarom de kenners van zonnetechnologie kiezen voor SunPower — The World’s Standard for Solar. Zie hier de grootste installatie van Europa in Italie.

Het hoogste rendement (Klik hier voor de presentatie)

Niet alle fotovoltaïsche systemen zijn gelijk. Het rendement varieert aanzienlijk van module tot module. Als u op zoek bent naar zonnetechnologie met een goed rendement, neem dan zeker de tijd om onze cijfers te bekijken. De producten van SunPower hebben het wereldrecord voor energieproductie op hun naam staan. De fotovoltaïsche modules van SunPower behalen het hoogste rendement ter wereld: tot 50 % meer energie dan de conventionele modules. Hoe dat mogelijk is? Dankzij onze revolutionaire Maxeon-technologie. Zie ook de T5 presentatie

De voorkant van onze fotovoltaïsche cellen vangt veel meer zonlicht op, zelfs bij zwakkere lichtsterkte. Dit is mogelijk omdat er aan de voorkant geen kabels aanwezig zijn die het zonlicht tegenhouden. Het midden en de achterkant van onze cellen zijn zo ontworpen dat ze het opgevangen licht maximaal omzetten in energie. Dankzij het uitzonderlijke rendement van onze modules wekt u meer energie en vermogen op met eenzelfde oppervlak.

De conclusie? Het rendement is een essentiële factor op het gebied van zonnetechnologie. SunPower produceert bovendien fotovoltaïsche modules met het hoogste rendement ter wereld.

De grootste betrouwbaarheid in de sector (klik hier voor de presentatie)

Als u op zoek bent naar zonnetechnologie met een goed rendement, neem dan zeker de tijd om onze cijfers te bekijken. De systemen voor het opwekken van zonne-energie van SunPower zijn de meest betrouwbare ter wereld. Hoe komt dat? De belangrijkste reden is dat we vele miljoenen uren hebben geïnvesteerd om de prestaties te bestuderen en de resultaten van deze analyses hebben verwerkt in onze modules. Onze fotovoltaïsche cel met SunPower® Maxeon-achtercontact maakt onze modules beter bestand tegen extreme omstandigheden, veel beter dan de meeste van onze concurrenten.

De natuur kreeg vrij spel om onze fotovoltaïsche modules te beproeven, onze testen overtroffen echter de geldende normen in de sector. Ze zijn zelfs nog strenger dan die van onze concurrenten. Ook onze extreem versnelde testen voor de levensduur zijn veel strenger dan die van onze concurrenten. In vergelijking met de meeste andere modules blijven onze modules uitstekende prestaties neerzetten en gingen ze minder snel achteruit.

Onze modules zijn daardoor goed bestand tegen alle invloeden zoals hagelstenen, vochtigheid, extreme temperaturen en zelfs orkanen.

Conclusie: u hoeft dus geen compromis te sluiten op het vlak van betrouwbaarheid als u fotovoltaïsche modules koopt. De SunPower®-systemen zijn de betrouwbaarste ter wereld en worden aan de strengst mogelijke testen onderworpen.

Gegarandeerd rendement (Klik hier voor de presentatie)

SunPower garandeert u van het begin tot het einde het hoogste prestatieniveau wat betreft productie van zonne-energie. De installatie verloopt snel zodat u hier zo weinig mogelijk hinder van ondervindt. Ons modulaire ontwerp laat toe om 10 modules per persoon per uur te monteren, bij andere systemen gaat het meestal om 5-6 uren per 10 modules.

De SunPower-systemen zijn efficiënt. Met meer dan 10 miljoen werkuren in reële omstandigheden, werd aangetoond dat de SunPower-modules regelmatig de verwachte energieproductie overtroffen.Ze zijn bovendien ontworpen om weerstand te bieden in realistische omstandigheden. De onderhoudskosten zijn daardoor lager op termijn, met een indrukwekkende bedrijfstijd van 98 %.

U zult uw ogen niet geloven, een garantie van liefst 25 jaar! We zijn er echter nog altijd van overtuigd dat u deze niet zal nodig hebben. De fotovoltaïsche modules van SunPower zijn namelijk ontworpen om veel langer te werken. Met onze perfect opgeleide installateurs voor fotovoltaïsche modules, een continue service en ononderbroken toezicht, staan we altijd tot uw dienst. Dit verklaart ook waarom onze klanten zo talrijk zijn en ze ook trouw blijven aan onze service en producten. Conclusie: SunPower is de beste investering op het gebied van zonnetechnologie die u kunt doen. SunPower. The World’s Standard for Solar.

En je kan er ook mee vliegen.

You are here: Home Zonnepanelen SunPower