Professionele markt

 Geïntegreerde zonnepanelen:
duurzaam en esthetisch

Doordat wij de zonnepanelen als dakbedekking leveren, hanteren wij een andere aanpak. Deze aanpak is bouwkundig en wordt met die verantwoordelijkheden en garanties opgebouwd. Om die reden geven wij een indicatieve prijs per m2 af. Hiervoor vragen wij u om (digitale) tekeningen van uw project, bij voorkeur een CAD/DWG/PDF, of IFC. De totale kWh vraag van de bewoners en het pand dienen duidelijk te zijn.

Projecten in samenwerking met aannemers

Groningen

In samenwerking met de prefab kappenbouwer heeft Zonnecomfort vooraf alle productdetails aangeleverd. De productdetails mét aanpassingen zijn opgenomen in de definitieve tekeningen.

Haaren NB

Samen mét de architect heeft Zonnecomfort in de schetsfase tot en met definitieve tekeningen een optimaal ‘opwekkend’ aantal m2 gerealiseerd. Hiermee kan het pand energieneutraal te functioneren.

Amersfoort

Samen met Velux en 033Energie heeft Zonnecomfort het dak van de jaren ’30 voorbeeldwoning een fraai aan gezicht gegeven. En niet geheel onbelangrijk: ook de noodzakelijke energie wordt opgewekt.

Groningen

In samenwerking met de prefab kappenbouwer heeft Zonnecomfort vooraf alle productdetails aangeleverd. De productdetails mét aanpassingen zijn opgenomen in de definitieve tekeningen.

Haaren NB

 Samen met de architect heeft Zonnecomfort in de schetsfase tot en met definitieve tekeningen een optimaal ‘opwekkend’ aantal m2 gerealiseerd. Hiermee kan het pand energieneutraal te functioneren.

Amersfoort

Samen met Velux en 033Energie heeft Zonnecomfort het dak van de jaren ’30 voorbeeldwoning een fraai aangezicht gegeven. En niet geheel onbelangrijk: ook de noodzakelijke energie wordt opgewekt.

Rozendaal

Een overkapping met dubbel doel: lichtdoorlating onder de overkapping en een effectief hoog rendement stroom per m2 (170 Wp/m2).

Den Haag

De eigenaar/opdrachtgever wilde een Active House realiseren, waarbij ook energie wordt opgewekt vanaf de noordzijde. De warme lucht, die onder de panelen stroomt, is als bron voor de warmtepomp meegenomen in het ontwerp.

Haaren NB

Door het speciale ontwerp met 3 loggia’s in het dakvlak, heeft Zonnecomfort een speciaal product ge-engineerd waarbij zo weinig mogelijk dakvlak onbenut blijft om elektriciteit op te wekken.

Bij alle projecten heeft Zonnecomfort de aannemer(s) in het voortraject geïnstrueerd over de onderconstructie en bijbehorende voorwaarden om de fabrieksgaranties in stand te houden.

Zonnecomfort geeft desgewenst advies over overheidssubsidies. Deze adviezen kunnen worden meegenomen in de projectafhandeling.

Vragen
Vul hier uw gegevens in

Vragen
Vul hier uw gegevens in

Ga naar

Ga naar